Myrto Security E Hene - E Shtune: 9:00 AM to 7:00 PM

Hyrje

subheader-sq-ok-ok
Përse të zgjidhni Myrto Security?

Një eksperience suksesi 26 vjeçare!

Misioni i kompanise eshte te garantoje siguri fizike absolute te objekteve, vlerave monetare, eventeve / aktiviteteve, si ruajtjes civile.
Staf i kualifikuar per kryerjen e sherbimit dhe perballimin e çdo situate emergjente qe mund te krijohet.
Salle moderne Monitorimi me sisteme elektrosinjalizuese te instaluara ne objektet tona.
Kualifikime, Çertifikime dhe Çmime te fituara nder vite...
monitoring-station-diagram-1024x548
TEKNOLOGJIA, TEKNIKA DHE MJETET NE PERDORIM
Teknologjia e pajisjeve te sistemeve te alarmit eshte dixhitale me produkte te licensuara te Kompanise Israelite “PIMA”, lider boteror ne fushen e ruajtjes elektronike.
Teknologjia e impianteve te vezhgimit me kamera eshte dixhitale nga kompanite Japoneze SONY, SAMSUNG, PHILIPS, lider boteror ne produkte te tilla
Salla e monitorimit eshte kooperim Hardware PIMA dhe Software ANDROMEDA me besueshmeri maximale ne interceptim te transmetimeve dixhitale.
mitech-company-award-04-161x109

Liçence

Liçence “Per ruajtjen dhe sigurine fizike te objekteve dhe personave”, Kategoria “I.3.A”..
mitech-company-award-04-161x109

Liçence

Liçence “Per shoqerimin e vlerave monetare dhe sendeve te çmuara gjate transportit, kategoria “1.3.B”
mitech-company-award-04-161x109

Autorizim Individual

Autorizim Individual “Per ngritje dhe shfrytezim te pavarur radiokomunikimi dhe radioalarmi” leshuar nga Autoriteti I Komunikimeve Elektronike dhe Postare.
mitech-company-award-02-161x116

Çmim i fituar ne Gjeneve ne 2014

BID INTERNATIONAL CONVENTION GENEVA 2014
26
Vjet eksperience
4
Çertifikata Cilesie
400
Objekte ne ruajtje me sisteme alarmi
600
Punonjes te Çertifikuar

Kontakto

Beni nje kerkese per oferte, duke plotesuar formularin me poshte!

    Telefononi tani!

    Jemi ne dispozicion në cdo kohë tiu shërbejme në nevojat tuaja.