Myrto Security E Hene - E Shtune: 9:00 AM to 7:00 PM

GPS & GSM

GPS & GSM


GPS_Satellite_NASA_art-iif SHERBIMI I GJURMIMIT SATELITOR GPS/GSM TE AUTOMJETEVE

Kompania “Myrto’ ne bashkepunim me kompanine lider ne bote te gjurmimit satelitor te automjeteve COBRA AUTOMOTIVE TECHNOLOGIES kane formuar sherbimin statelitor GPS/GSM te gjurmimit te automjeteve duke renditur edhe Shqiperine na harten e vendeve te cilat mbulojne me kete sherbim te gjithe ata kliente te cilet duan qe makinat e tyre te jene te sigurta nga vjedhjet.

Ne saje te Salles se Monitorimit, te kompanise Myrto lidhur me sistemin satelitor GPS/GSM te Cobra Automotive, ofrohet sherbimi i gjurmimit dhe lokalizimit te automjeteve te ndryshme.
Pas lokalizimit ne bashkepunim me forcat e Policise se Shtetit, behet e mundur rimarrja e automjetit.