Myrto Security E Hene - E Shtune: 9:00 AM to 7:00 PM

Salla Monitorimi

Salla Monitorimi

Salla e Monitorimit sherben per te monitoruar gjithe aktivitetin e objekteve ne te cilet eshte instaluar sistemi i alarmit: aktivizim, caktivizim, vjedhje, sinjalizim zjarri/tymi etj. Ne te mund te instalohen telefone, radio, komunikim ethernet.

Karakteristika:

  • 4 linja PSTN
  • 2 hyrje radio
  • protokollet PSTN: PAF, NPAF, PID, CID, SIA, PULSE etj
  • protokollet Radio: PAF, NPAF, PID, Milcol-D, Intrac-2000 etj
  • mund te manaxhohet me ane te aplikacioneve Surgard, Ademco 685 etj
  • nderfaqe COM dhe Ethernet
  • ushqimi AC si edhe sistem mbrojtje me bateri
  • mund te kontrollohet ne distance