Myrto Security E Hene - E Shtune: 9:00 AM to 7:00 PM

SIGURIA E KONFERENCAVE

SIGURIA E KONFERENCAVE

KONFERENCA DHE SIMPOZIUME PER SIGURINE

Ne bashkepunim me Institutin Shqiptar te Marredhenieve me Publikun , kompania “Myrto” ka organizuar studimin “Siguria e Biznesit”, studim I cili synonte te monitoronte nepermjet sondazheve dhe opinioneve te ndryshme te biznesmeneve shqiptare, mbi gjendjen e sigurise se biznesit ne Shqiperi.

Kompania “Myrto” ne saje te bashkepunimit te frytshem me Institutin Shqiptar te Marredhenieve me Publikun, sjell ne tregun shqiptar te sigurise koncepte dhe ide te reja si dhe ne te njeten kohe monitoron zhvillimet e koncepteve te sigurise ne kete treg