Myrto Security E Hene - E Shtune: 9:00 AM to 7:00 PM

Siguria ne Evente

Siguria ne Evente

MENAXHIMI I SIGURISE PER SPEKTAKLE, EVENTE, SHOW, KONCERTE

Myrto ka krijuar nje performance te shkelqyer ne fushen e menaxhimit te sigurise ne spektakle, show, koncerte apo aktivitete te ndryshme kulturore ne ambjente te mbyllura apo te hapura, qe zhvillohen ne Shqiperi. Ky sherbim realizohet me angazhimin e stafit profesionist bodyguard (mbrojtjes ekzekutive) te kompanise sone.  Ne te perfshihen:

  • Analize faktike e sigurise fizike te objekteve te mbyllura apo te hapura ne te cilat zhvillohen aktivetet kulturore dhe zbavitese dhe percaktimi i masave te sigurise.
  • Nje sistem bashkekohor i mbrojtjes ekzekutive te VIP-ave.
  • Vendosja e sistemit te kontrollit kamerave ne hyrje te objekteve.
  • Disiplinimi i levizjes se turmave me ane te instalimit te objekteve metalike udhezues ne rastet kur paraqitet nevoja.
  • Monitorimi dhe regjistrimi i procesit te kontrollit te biletave te eventeve dhe te situates se sigurise.
  • Kontroll Anti eksploziv ne qendrat e mbyllura apo te hapura ku zhvillohen aktivitete te ndryshme kulturore, zbavitese. Kontrolli kryhet me ekipin anti eksploziv te kompanise “Myrto” te pajisur me specialistet me te mire te kesaj fushe dhe qen anti eksploziv bashke me mjetet e tjera te duhura per kete sherbim.