Myrto Security E Hene - E Shtune: 9:00 AM to 7:00 PM

Siguria ne Stadiume

Siguria ne Stadiume

MENAXHIMI I SIGURISE NE STADIUME DHE QENDRA SPORTIVE

Myrto ka krijuar nje performance te rralle dhe te vetme ne fushen e menaxhimit te hyrjes se tifozerise ne stadiumet e vendit. Ketu perfshihen stradiumet e Shkodres, Elbasanit, Durresit, Kavajes etj, ne te cilat eshte realizuar nje konceptim i ri i menaxhimit te hyrjes se tifozave.

Ne te perfshihen:

  • Analize faktike e sigurise fizike te stadiumeve apo qendrave sportive dhe hartimi i planit dhe masave per te rritur normat e sigurise ne to.
  • Nje sistemi ri i organizimit te forcave.
  • Vendosja e sistemit te kontrollit kamerave ne hyrje.
  • Disiplinimi i levizjes se turmave me ane te instalimit te objekteve metalike udhezues.
  • Monitorimi dhe regjistrimi i procesit te kontrollit te biletave te tifozeve.
  • Kontroll Anti eksploziv ne stadiume dhe qendra sportive ku zhvillohen aktivitete te ndryshme. Kontrolli kryhet me ekipin anti eksploziv te kompanise “Myrto” te pajisur me specialistet me te mire te kesaj fushe dhe qen anti eksploziv bashke me mjetet e tjera te duhura per kete sherbim.

 

Te gjitha keto masa kane rezultuar shume te suksesshme ne rritjen e te ardhurave te klubeve sportive si pasoje e mire menaxhimit te procesit te hyrjes se tifozerise dhe kontrollit te biletave.