Myrto Security E Hene - E Shtune: 9:00 AM to 7:00 PM

Sisteme Alarmi

Sisteme Alarmi

Sistemet e alarmit instalohen ne objekte per te siguruar ruajtjen e objektit nga vjedhjet. Ne panelet qe disponojme, mund te instalohen 8-144 zona. Sensoret e perdorur (PIR) ne kete proces jane disallojesh: wireless, pet detector, defender pro, ne menyre qe te sigurojne mbrojtjen me te mire dhe te kenaqin nevojat e klientit.