Myrto Security E Hene - E Shtune: 9:00 AM to 7:00 PM

Stafi Yne

Stafi Yne

Jemi ketu per sigurine tuaj

Stafi i Kompanise eshte i perbere nga punonjes te kualifikuar dhe te afte profesionalisht per kryerjen e sherbimit dhe perballimin e çdo situate emergjente qe mund te krijohet.

Skender Mehmeti

Drejtues Teknik (Dr. i Pergjithshem)
Me arsim te larte ushtarak, me experience te gjate ne Forcat e Armatosura te Republikes se Shqiperise.

Hysni Myrtaj

Administrator
I diplomuar ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti Ekonomik, eksperience te gjate pune ne Policine e shtetit dhe administrator i kompanise qysh prej 1994.

Valentina Haxhi

Financiere e Kompanise
E diplomuar ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti Ekonomik.

Kreshnik Lamaj

Ekspert telekomunikacioni
I diplomuar per Teknologji Informacioni, eksperience pune shtate vjecare ne Albtelecom sh.a Fier, ne pozicionet: pergjegjes centrali/MDF, specialist IP&DATA, koordinator rajonal i deges teknike.