Myrto Security E Hene - E Shtune: 9:00 AM to 7:00 PM

Teknologjia

Teknologjia

TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJIA, TEKNIKA DHE MJETET NE PERDORIM

01.
Teknologjia e pajisjeve te sistemeve te alarmit eshte dixhitale me produkte te licensuara te Kompanise Israelite “PIMA”, lider boteror ne fushen e ruajtjes elektronike.
02.
Teknologjia e impianteve te vezhgimit me kamera eshte dixhitale nga kompanite Japoneze SONY, SAMSUNG, PHILIPS, lider boteror ne produkte te tilla.
03.
Salla e monitorimit eshte kooperim Hardware PIMA dhe Software ANDROMEDA me besueshmeri maximale ne interceptim te transmetimeve dixhitale.
04.
Salla qendrore e monitorimit elektronike dhe e survejuar nga kamerat e sigurise.
05.
Rrjeti UHF/VHF/GSM(quadband).
06.
Automjete per shoqerim te grupit te gatshem.
07.
Automjete te blinduar per transportimin e vlerave monetare.
08.
Armatim personal, pajisje speciale, mjete neuroparalizues, dedektor te kontrollit fizik